Senior pensioenrecht | partner (in spe) | vertrouwelijk

Een mooie propositie voor een advocaat of jurist pensioenrecht met tenminste 7 jaar ervaring; of een advocaat arbeidsrecht en pensioenrecht met tenminste 7 jaar ervaring en met de ambitie om de focus op de pensioenpraktijk te leggen; medior, senior of partner profiel; adviserend en procederend voor (met name) werkgevers, pensioenuitvoerders en bedrijfstakpensioenfondsen; de juiste kandidaat kan nu ook werkzaam zijn in de pensioen consultancy of bij een groot pensioenfonds; inhoudelijk en commercieel gedreven; is graag zichtbaar door presentaties en/of publicaties en andere vormen van commercieel optreden; opdrachtgever biedt kandidaten de mogelijkheid een stap te zetten naar een praktijk die landelijk bekend is en gewaardeerd wordt vanwege zijn expertise in de pensioenwereld; onderdeel te worden van een groot, kundig, succesvol, groeiend team arbeid en organisatie, met gezonde ambities; werken in een professionele, goed georganiseerde omgeving met voortdurend aandacht voor kwaliteit; veel vrijheid om eigen keuzes te maken; ruimte voor individuele ontplooiing, eigen visie en teamwork; informatie kan ingewonnen worden bij Hans Voorhoeve

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures