Deprecated: Functie Elementor\DB::is_built_with_elementor is sinds versie 3.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /data/www/equrius.com/www/wp-includes/functions.php on line 5379 Software Engineer Fusion - Equrius | Doeltreffend in search en recruitment
Software Engineer Fusion

verantwoordelijk voor de ontwerpen, implementeren en opleveren van software producten, focus gericht op Fusion Management- en informatiesysteem hetgeen alle gewenste en benodigde data omzet in waardevolle informatie voor het moderne tuinbouwbedrijf; cliënt is een innovatief bedrijf, marktleider, focus gericht op groei en expansie, regio Zuid-Holland. [INGEVULD]

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures