Opdrachtgevers

Passende en ervaren professionals

Als organisatie heb je behoefte aan professionals die goed zijn in hun vak. Het vinden van een gekwalificeerde kandidaat binnen de veelal krappe markten vormt nogal eens een uitdaging. Als executive searchbureau zijn wij gespecialiseerd in proactieve search en benadering van passende en ervaren professionals.

Wij zoeken, vinden en interesseren kandidaten die naadloos aansluiten bij de ambitie, cultuur, werkwijze en marktuitdagingen van je organisatie. Daarbij brengen we als intermediair jouw verhaal en propositie bij geïnteresseerden over het voetlicht. Daar steken wij tijd in. Goed luisterend en de juiste vragen stellend. Dat waarderen onze kandidaten.

Een goede start maken

Wij zien onszelf als de ambassadeur van jouw organisatie. Dat maakt dat we de propositie volledig willen begrijpen, alvorens we kandidaten daadwerkelijk gaan interesseren. Daarvoor gaan we graag de diepte in met sleutelfiguren rond de propositie.

Indien wenselijk nemen wij graag de tijd voor een groepsgesprek op kantoor. Visie, strategie, de veranderingen die de organisatie doormaakt, de bijbehorende activiteiten en zakelijke plannen komen daarin voorbij. Evenals de bijbehorende vaandeldragers. Een waardevolle investering, die altijd verrassende inzichten oplevert.

Transparant en vertrouwelijk

Van kandidaten maken wij kandidaatsprofielen waarin wij o.a. de werkervaring en onze visie delen. Informeren vertrouwelijk over sterktes en aandachtspunten. En zorgen voor een hoogwaardige dienstverlening van a tot z dus ook voor het belangrijke proces daarna.

Bij de verkennende gesprekken blijven wij betrokken. Vooral faciliterend maar ook goed luisterend. Indien wenselijk schuiven wij graag aan. Waar nodig plaatsen wij zaken in perspectief. Ook na de indiensttreding van de kandidaat blijven we contact onderhouden. Zo voorzien we in een duurzame lange termijn relatie.

Equrius, doel-treffend in search en recruitment.

Neem contact met ons op voor een kennismaking.