Loopbaanadvies

Het opmaken van de balans

Terug- en vooruit kijken. Conclusies trekken over het vervolg van jouw loopbaan. Wij bevragen je. Sparren ook graag over de verschillende mogelijkheden die wij in de markt zien. Hoe die mogelijkheden aansluiten bij jouw wensen en focus en wat concreet nodig is om de volgende stap te maken.

Naar een nieuwe werkomgeving

Het is het goede moment om je loopbaan elders te vervolgen. Jij gaat op zoek naar een nieuwe werkomgeving. Wat is daarvoor nodig? Wat sluit aan bij jouw focus en wensen? Hoe zien wij dat? Waar zien wij mogelijkheden voor jou? Wat kan zeker en wat is het onderzoeken waard?

Groei en ontwikkeling

Waar loop je tegen aan? Welke wensen heb je en waarom? Ook hier terug en vooruit kijken. Soms weet je het zelf wel en soms zijn er onzekerheden. In het laatste geval kan een psychologisch assessment helderheid verschaffen. Wij doen die assessments niet zelf maar werken wel met een vaste partner samen.

Profilering en zichtbaarheid

Wat voor advocaat of jurist ben jij? Wat is je expertise? Hoe pak je de zaken het liefst aan? Wat is jouw meerwaarde als dienstverlener? Hoe communiceer jij daar over? Klopt jouw profiel op de website van je kantoor? Maak je gebruik van social media? Ook hier helpen wij jou bij het realiseren van focus.
Je krijgt handvaten om je profilering te verbeteren.

Ben je klaar voor verandering?

Wij werken veel voor advocatenkantoren en af en toe voor bedrijven met een bedrijfsjuridische propositie.
Maar kunnen ook in andere markten en voor andere rollen goed meedenken. Mede vanuit onze opgedaneĀ ervaringen in het bedrijfsleven.