Team

Over het team

Equrius is al 15 jaar gespecialiseerd in executive search en werving en selectie van ervaren en gekwalificeerde professionals. Wij koppelen jarenlange ervaring in de executive search aan brede bedrijfskundige en commerciële expertise. Die is vooral opgebouwd voor èn binnen branches zoals advocatuur, marketing advisering en maakindustrie.

Wij nemen de tijd voor onze kandidaten. Aandacht en vragen stellen zijn daarbij cruciaal. Onze ervaring leert dat die aanpak ons vak zo mooi maakt, omdat je dan echt iets kunt toevoegen. Onze levenservaring in zijn algemeenheid, onze opgebouwde expertise in specifieke markten en onze oprechte belangstelling maken dat kandidaten het gesprek met ons altijd waarderen

mr. Hans Voorhoeve

Managing Partner

Tel:                         06 14 52 56 52
Mail: voorhoeve@equrius.com

Hans werkte initieel als bedrijfsjurist en vervolgens in marketing management. Na 9 jaar maakte hij een switch naar de executive search. 

Zijn interesse in, en kennis van wat mensen beweegt, zet hij sindsdien in voor opdrachtgevers en kandidaten. In 2005 maakte Hans de overstap naar het ondernemerschap en zette hij zijn eigen praktijk voort onder de naam Equrius. 

Hans realiseerde voor een diversiteit aan opdrachtgevers vele succesvolle plaatsingen. Hij is specialist in de markt van de advocatuur en is medeoprichter van Law4ce, een platform dat kennis van de juridische markt ontwikkelt, deelt en adviseert: www.law4ce.com.

Hans kan snel schakelen maar is ook nadrukkelijk een lange afstandsloper. Volhardend, ondernemend en oprecht nieuwsgierig.

“Jezelf ontwikkelen is altijd een wisselwerking tussen het bedrijf waar je werkt en jezelf. Komt er een moment waarop je een overstap overweegt, overweeg dat dan op de juiste gronden. Boeiend om dat denkproces te faciliteren!”

Managing Partner

Tel:                        06 14 52 56 52
Mail: voorhoeve@equrius.com

Research Consultant

Tel:                    06 43 81 51 07
Mail:                 alsohali@equrius.com

mr. Yasmine Alsohali

Research Consultant

Tel:                    06 43 81 51 07
   Mail:    alsohali@equrius.com

Na een studie rechten in Leiden, werkte Yasmine als student-stagiaire bij een Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie, in de rechterlijke macht en bij twee advocatenkantoren in Amsterdam en Amersfoort.

Daarna ging zij werken bij een dochterbedrijf van Kluwer. Daar promoveerde Yasmine van medewerker service delivery naar Service Delivery Manager in welke rol zij veel contact had met de grotere advocatenkantoren inzake know how en data.

Daarnaast zette zij een niche juridisch adviesbureau op van waaruit zij particulieren en bedrijven adviseerde inzake ondernemingsrecht en privacyrecht. Daarin is Yasmine nog steeds actief.

Haar belangstelling voor juridische advisering en haar kennis van de advocatuur, wilde zij graag combineren met wat mensen in hun loopbaan drijft. Dat vond ze bij Equrius.

Floris ten Kate

Associate Partner

Tel:                  06 53 60 24 24
Mail: tenkate@equrius.com

Zijn marketingcommunicatie en executive coaching achtergrond  en ervaring zijn de pijlers voor zijn rol als loopbaan sparringpartner binnen ons bureau.

Floris vindt het uitermate boeiend om ervaren professionals verder te kunnen helpen met hun profilering en in het verlengde daarvan met hun loopbaankeuzes. Dat sluit heel goed aan bij zijn LinkedIn coaching praktijk waar hij veel voldoening haalt uit het aanscherpen van het LinkedIn profiel, de professionele propositie en de zgn. personal brand.

In zijn een-op-een sessies daagt hij de mensen uit om stil te staan bij hun huidige werkomgeving en ambities. De vertrouwelijke gesprekken die zo ontstaan vindt hij boeiend en dankbaar. Zij kunnen resulteren in het vasthouden van de focus maar dan aangescherpt. Of leiden tot een impuls om nieuwe mogelijkheden te gaan onderzoeken. Mogelijkheden die beter aansluiten bij de gewenste en meer passende ontwikkelingsrichting.

“Als professional hecht je waarde aan een online aanwezigheid en weet je wie je bent, wie je wilt zijn, wat je komt brengen, wie je stakeholders zijn en wat zij met jouw input kunnen realiseren. De antwoorden op deze basisvragen vormen de essentie van je commerciële betekenis. Belangrijk voor degene met wie je zaken doet maar meer nog voor het succes van jezelf.”

Associate Partner

Tel:                        06 53 60 24 24
Mail:        tenkate@equrius.com

Neem contact met ons op voor een kennismaking.