Team

Over het team

Equrius is al 15 jaar gespecialiseerd in executive search en werving & selectie van ervaren en gekwalificeerde professionals. Wij koppelen jarenlange ervaring in de executive search aan brede bedrijfskundige en commerciële expertise. Die is vooral opgebouwd voor èn binnen branches zoals advocatuur, marketing advisering en maakindustrie.


Wij nemen de tijd voor onze kandidaten. Aandacht en vragen stellen zijn daarbij cruciaal. Onze ervaring leert dat die aanpak ons vak zo mooi maakt, omdat je dan echt iets kunt toevoegen. Onze levenservaring in zijn algemeenheid, onze opgebouwde expertise in specifieke markten en onze oprechte belangstelling maken dat kandidaten het gesprek met ons altijd waarderen.

mr. Hans Voorhoeve

Managing Partner

Tel:                            06 14 52 56 52
Mail: voorhoeve@equrius.com

Hans werkte initieel als bedrijfsjurist en vervolgens in marketing management. Na 9 jaar maakte hij een switch naar de executive search. 

Zijn interesse in, en kennis van wat mensen beweegt, zet hij sindsdien in voor opdrachtgevers en kandidaten. In 2005 maakte Hans de overstap naar het ondernemerschap en zette hij zijn eigen praktijk voort onder de naam Equrius. 

Hans realiseerde voor een diversiteit aan opdrachtgevers vele succesvolle plaatsingen. Hij is specialist in de markt van de advocatuur en is medeoprichter van Law4ce, een platform dat kennis van de juridische markt ontwikkelt, deelt en adviseert: www.law4ce.com.

Hans kan snel schakelen maar is ook nadrukkelijk een lange afstandsloper. Volhardend, ondernemend en oprecht nieuwsgierig.

“Jezelf ontwikkelen is altijd een wisselwerking tussen het bedrijf waar je werkt en jezelf. Komt er een moment waarop je een overstap overweegt, overweeg dat dan op de juiste gronden. Boeiend om dat denkproces te faciliteren!”

Managing Partner

Tel:                        06 14 52 56 52
Mail: voorhoeve@equrius.com

Partner

Tel:               06 51 20 80 03
Mail: vanlijf@equrius.com

mr. Daniëlle van Lijf

Partner

Tel:               06 51 20 80 03
Mail: vanlijf@equrius.com

Daniëlle heeft na haar stageperiode haar advocatenpraktijk gecombineerd met de opleiding van advocaten, secretaresses en juridisch ondersteuners.

Zij is op kantoren van verschillende grootte werkzaam geweest. Zo startte zij onder andere als eerste advocaat de Amsterdamse vestiging van een middelgroot kantoor, had zij een periode haar eigen praktijk en werkte zij internationaal bij een Italiaans Nederlands kantoor in Amsterdam.

Gedurende haar werkzaamheden als advocaat is Daniëlle als trainer vaardigheden en ethiek betrokken geweest bij de Beroepsopleiding Advocaten en werkte zij als docent Business Ethics.

Na een uitstap als docent privaatrecht zet Daniëlle haar interesse voor talentontwikkeling en kennis van de markt in om de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat te maken.

“Ik ben geïnteresseerd in de drijfveren van mensen en wat zij nodig hebben om hun talent ten volle te benutten. Het voeren van gesprekken over wat er nodig is voor de volgende stap vind ik boeiend. Het is waardevol om mijn jarenlange ervaring als advocaat te combineren met mijn ervaring als docent, coach en gespreksleider intervisie. In de werkzaamheden voor opdrachtgevers en kandidaten van Equrius komt dit allemaal samen.”