Kandidaten

Goed worden

Goed zijn in een bepaalde discipline ben je niet, dat word je met de jaren. Dat ontwikkelingstraject vloeit voort uit een samenspel tussen jou en de organisatie. Hoe beter een organisatie bij je past, hoe beter je wordt. Het kan dus heel goed zijn om te veranderen.

Wij werken al meer dan 15 jaar voor een diversiteit aan organisaties, die regelmatig op zoek zijn naar ervaren professionals voor het versterken van hun team. Van corporate tot MKB, van niche speler tot full service adviseur. Van kleine maatschappen tot organisaties met 3000 professionals wereldwijd.

Een volgende stap

Stilstaan, terugblikken en vooruitkijken. Vaststellen of de organisatie waar je nu werkt nog steeds voldoende aansluit bij de ontwikkeling die je doormaakt. Dat is van tijd tot tijd heel belangrijk.

Dit denkproces faciliteren wij graag en proactief: vanuit onze expertise, onze lopende opdrachten en ons relatiebestand. Met de voeten op tafel in vrijheid filosoferend, of concreet naar aanleiding van een specifieke propositie waaraan wij werken.

Loopbaanadvies

Wij maken graag tijd voor een oriënterend loopbaan-adviesgesprek. Daarin luisteren we en denken met je mee. Samen kijken we terug en vooruit. Wat is een strategische en duurzame keuze, die aansluit bij je ambities èn bij je persoonlijke situatie nu of in de toekomst?

Op de lijst met actuele vacatures vind je functies die nu al vacant zijn. Daarnaast hebben wij een brede portefeuille aan klanten. Wij zijn bij hen betrokken en nemen dus ook initiatief indien zich een kandidaat aandient, die goed zou passen bij de organisatie, haar doelen en marktuitdagingen.

Equrius, doel-treffend in search en recruitment.

Wil je meer weten over de 4 thema’s die wij in onze adviespraktijk aanroeren? Klik hier.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?

Wij maken graag tijd.