Deprecated: Functie Elementor\DB::is_built_with_elementor is sinds versie 3.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /data/www/equrius.com/www/wp-includes/functions.php on line 5379 Partner Bestuursrecht (Noord-Holland) - Equrius | Doeltreffend in search en recruitment
Partner Bestuursrecht (Noord-Holland)

senior advocaat met lopende praktijk in bestuursrechtelijk vastgoed, zelfstandig commercieel succesvol, met ervaring in een brede bestuursrechtelijke advies- en procespraktijk, een gemengde civiele / bestuursrechtelijke praktijk is bespreekbaar, professioneel, pragmatisch en pro-actief adviseur, manager en teamspeler, een ondernemer die een bijdrage gaat leveren aan de groei en ontwikkeling van mensen, praktijk en het kantoor in zijn geheel, middelgroot kantoor, regio Noord-Holland.INGEVULD

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures