Deprecated: Functie Elementor\DB::is_built_with_elementor is sinds versie 3.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /data/www/equrius.com/www/wp-includes/functions.php on line 5379 Advocaat medewerker ondernemingsrecht (Eindhoven) - Equrius | Doeltreffend in search en recruitment
Advocaat medewerker ondernemingsrecht (Eindhoven)

tenminste ca. 5 jr ervaring, praktijk bestaat uit financiering, zekerheden en insolventierecht, procespraktijk, cliënten zijn financiële instellingen; kantoor heeft 10 fee earners, kern aspecten van de praktijkuitoefening zijn: focus op kwaliteit van juridische dienstverlening, balans werk – privé, teamwork, resultaatgerichtheid, regio Eindhoven – Den Bosch. INGEVULD

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures