Deprecated: Functie Elementor\DB::is_built_with_elementor is sinds versie 3.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /data/www/equrius.com/www/wp-includes/functions.php on line 5379 Legal Counsel (Zuid-Holland) - Equrius | Doeltreffend in search en recruitment
Legal Counsel (Zuid-Holland)

met tenminste 8 – 10 jaar ervaring, bij voorkeur opgedaan in een internationale marine contracting omgeving, waar men zich richt op het realiseren van projecten met meerdere partijen; expertise gebieden zijn internationaal contractenrecht, aanbestedingsrecht en bouwrecht, pragmatisch dichtbij de business staand adviseur, scherp oog voor details, overtuigingskracht, teamspeler, regio Zuid-Holland. [INGEVULD]

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures