Commercieel Manager (Randstad) INGEVULD

Veelzijdige en cruciale rol in het vrij complexe en snel veranderende speelveld van het personenvervoer. Strategisch sparring partner van de directie en manager van het marketing en sales team. Leider, visionair en next level marketeer die deel uit maakt van zijn team en tussen de stake holders staat. No-nonsense, authentiek, gedreven en sensitief voor wat er bij de stake holders speelt. Gewend om in een kritisch omgeving te acteren en te communiceren. De branche is nog redelijk conventioneel maar is in transitie. Een transitie in een krachtenveld van landelijke en regionale regelgeving, bestuurlijke organen en aandeelhoudersbelangen. Een en ander vraagt om een holistische marketingvisie en een integrale en verbindende aanpak. Het profiel van de ideale kandidaat: circa 10 jaar werkervaring, HBO/Academisch niveau, ervaring met multi channel marketing, customer experience management en B-to-B en consumer marketing, 5 jaar ervaring in een leidinggevende rol, ervaring in een werkomgeving met franchisers, dealers en/of leden zien wij als een voordeel, Randstad INGEVULD

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures