Gespreksleiders Project Implementatie A.V.G. Utrecht INGEVULD

Voor het project Implementatie Algemene Verordening Gegevensbescherming zijn zij op zoek naar 2 gespreksleiders die zelfstandig gesprekken kunnen voeren binnen een gemeentelijke organisatie. In die gesprekken moet naar voren komen of de verwerkingen van persoonsgegevens die binnen het specifieke organisatieonderdeel worden gedaan, in overeenstemming zijn met huidige en toekomstige privacyregelgeving. Het tarief bedraagt circa 70-75 euro; de duur van het project is van 1 maart tot 1 november, voor gemiddeld 8 uur per week; kennis van en ervaring in het Privacyrecht is een vereiste, evenals kennis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming; Utrecht INGEVULD

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures