Manager Global IT | Oost Nederland INGEVULD

Manager IT, circa 30 medewerkers. Verantwoordelijk voor de wereldwijde IT strategie. Rapporterend aan de CFO. De onderneming is een niche speler op het terrein van chemische technologie. Een sterke internationale speler met productielocaties en R&D in Nederland. Onder jou vallen de afdelingen Alignment , Services & Infrastructure en Applications. Een belangrijke verantwoordelijkheid voor de komende jaren is het zorgen voor innovatie en sturing geven aan veranderprocessen. Met als doel een IT afdeling te bouwen die beter in staat is om zich continu aan te passen aan de ontwikkelingen uit de markt en de behoeften binnen de eigen organisatie. De juiste kandidaat heeft een afgeronde WO opleiding bijvoorbeeld richting (Technische) Bedrijfskunde of (Bedrijfskundige) Informatica. Beschikt over circa 15 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een industrieel en technisch georiënteerde organisatie, waarvan 3 tot 5 jaar als eindverantwoordelijke IT manager. Heeft aantoonbare kennis van en ervaring met Continu verbeteren/Lean en (gedrag- en organisatie) verandertrajecten. Beschikt over sterke leiderschapskwaliteiten, inspirerend en een ‘can do’ mentaliteit. Regio Oost Nederland INGEVULD

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures