Deprecated: Functie Elementor\DB::is_built_with_elementor is sinds versie 3.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /data/www/equrius.com/www/wp-includes/functions.php on line 5379 Advocaat bestuurs- en omgevingsrecht | Oost en Midden Nederland - Equrius | Doeltreffend in search en recruitment
Advocaat bestuurs- en omgevingsrecht | Oost en Midden Nederland

Advocaat-medewerker met 4-6 of 7 plus jaar werkervaring; met ervaring in het bestuurs- en omgevingsrecht; specifiek ervaring met zaken op het terrein van het omgevingsrecht ingeval van bouw en ontwikkelprojecten, bestemmingsplan- en vergunningentrajecten, handhavingskwesties etc.; opdrachtgever is een groot regio kantoor met een stevig vastgoed team van 8 advocaten; opdrachtgevers zijn met name aannemers, ontwikkelaars en gemeenten; er liggen veel kansen; regio Oost en Midden Nederland

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures