Deprecated: Functie Elementor\DB::is_built_with_elementor is sinds versie 3.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /data/www/equrius.com/www/wp-includes/functions.php on line 5379 Advocaat medewerker | niche kantoor | civiel vastgoed en cassatie - Equrius | Doeltreffend in search en recruitment
Advocaat medewerker | niche kantoor | civiel vastgoed en cassatie

De juiste kandidaat heeft 3 tot 10 jaar ervaring in de civiele procespraktijk incl. cassatie ervaring en incl. vastgoedrecht ervaring; hij of zij gaat deels samenwerken met 2 partners die in de cassatie praktijk werken en deels in de brede civiele vastgoed praktijk met zaken op het gebied van huur, koop, erfpacht, bouwrecht en aanbestedingsrecht; ook overheidsaansprakelijkheid en staatssteun kwesties kunnen in de praktijk voorbij komen; fantastische leeromgeving; vogels van diverse pluimage; uitstekende sfeer; Zuid Holland

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures