Advocaat Corporate M&A | 3-6 jaar ervaring | Amsterdam

Opdrachtgever is een internationaal (Amerikaans / Engels) kantoor in Amsterdam en een gevestigde naam. De propositie is in het team corporate M&A. Men komt graag in gesprek met kandidaten die 3 tot 6 jaar ervaring hebben.

De praktijk bestaat in hoofdzaak uit M&A, private equity (oprichting van private equity fondsen), public to private, corporate herstructureringen en Equity Capital Markets. Men adviseert grote ondernemingen en financiële instellingen. De praktijk is voor 75% grensoverschrijdend. De corporate groep heeft een geïntegreerde praktijk van advocatuur en notariaat en er wordt intensief samengewerkt met overige business units. Er is een uitgebalanceerd, goed opgebouwd team. Men biedt een werkomgeving waar grote waarde wordt gehecht aan persoonlijke ontwikkeling. Intensieve en soepele samenwerking met andere disciplines en collega’s in het buitenland. Een inclusieve cultuur. Prachtige propositie gezien praktijk en ontwikkelingsmogelijkheden. Amsterdam

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures