Fiscaal Advocaat | medewerker of partner | Noord-Nederland

Advocaat en belastingadviseur met 3 tot 7 jaar ervaring of 7 of meer jaar werkervaring in de fiscale advocatuur; in het bezit van een Master Belastingrecht, idealiter in combinatie met een Civiele Master of een Master Strafrecht; ervaring met het bedienen van veeleisende klanten als vermogende particulieren, beleggingsfondsen, MKB bedrijven, grote ondernemingen, grotere instellingen en overheden; goed jurist; praktisch en commercieel vaardig; opdrachtgever biedt een mooie en belangrijke praktijk binnen een goed, stabiel en gevestigd kantoor; een cultuur waar professionals veel vrijheid krijgen om hun eigen ambities te verwezenlijken; de praktijk richt zich op formeel en materieel belastingrecht; er wordt geprocedeerd o.a. tegen de belastingdienst maar geadviseerd inzake herstructurering en transacties; voor een senior is er concreet perspectief mogelijk; Noord-Nederland

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures