Advocaat ondernemingsrecht & insolventie | Drenthe

Advocaat medewerker ondernemingsrecht en insolventierecht; 4 tot 9 meer jaren ervaring; gezien de MKB kanten is een brede ervaring relevant; er wordt geadviseerd en geprocedeerd en je werkt mee in de curatorenpraktijk van het kantoor; een goede basis in het brede verbintenissenrecht en burgerlijk procesrecht is van belang; inhoudelijk gedreven; een ondernemende instelling wordt gewaardeerd en biedt perspectief; de andere praktijkgebieden binnen dit kleine advocatenkantoor zijn het arbeidsrecht en het civiele vastgoed; de juiste kandidaat heeft een nuchtere en toegankelijke persoonlijkheid, een kritische instelling en gevoel voor humor; ideale propositie voor een volgende stap; naar zelfstandigheid, eigen klanten; mee werken of mee bouwen kan beide; je bent proactief, besluitvaardig en resultaatgericht; Drenthe

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures