Interim procesadvocaat | Nexa Velo | Utrecht INGEVULD

Advocaat breed contracten- en ondernemingsrecht, tenminste 5 jaar ervaring; een behoorlijke bagage aan advies- en proceservaring in de algemeen civiele praktijk; advisering over aansprakelijkheidskwesties en het voeren van juridische procedures, waaronder in appel en kort geding; ervaring met huurrecht en breed vastgoedrecht is een voordeel; arbeidsrecht kan voorkomen; opdrachtgever is een middelgroot kantoor, met als kern overeenkomstenrecht, aansprakelijkheidsrecht, burgerlijk procesrecht , vennootschapsrecht, civiel vastgoedrecht; de cultuur biedt teamwork, zelfstandigheid, plezier in het vak en met elkaar, de praktijk is sterk groeiend; regio Utrecht INGEVULD

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures