Partner | Ondernemingsrecht Insolventierecht | Nineyards Law INGEVULD

Advocaat partner ondernemingsrecht & insolventierecht; ervaring met en een praktijk in herstructurering, zekerheden, faillissement en surseance van betaling met daarnaast een ondernemingsrechtelijke pijler die kan bestaan uit het adviseren over transacties en bestuurdersaansprakelijkheid; opdrachtgever is een full-service advocatenkantoor dat zich richt op dienstverlening aan vooral ondernemingen (profit en non-profit), met een bijzondere aandacht voor contractenrecht, ondernemingsrecht, procesrecht en procesrecht; de partners en oprichters zijn afkomstig van grote, internationale kantoren; het zijn commerciële pragmatici, die door een nauwe betrokkenheid bij de dienstverlening, uitstekende kwaliteit en echte toegevoegde waarde kunnen leveren; het belang van de cliënt is daarbij hun drijfveer; de sfeer is uitstekend en er is veel gezonde ambitie; zeer interessant voor een ondernemende senior die enthousiast mee wil gaan bouwen; het team bestaat uit de partners, ervaren advocaat medewerkers en advocaat stagiaires; Amsterdam INGEVULD

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures