Advocaat Ondernemingsrecht | Contractenrecht Transacties | Utrecht INGEVULD

Advocaat medewerker met 3 tot 9 jaar werkervaring; meer ervaring mag; focus ondernemingsrecht: contracten uitonderhandelen, transacties draaien en geschillen tussen aandeelhouders oplossen; het kantoor groeit en het is de bedoeling die groei de komende jaren door te zetten; men verhuist om die reden ook naar een groter pand; de sfeer is collegiaal en open en er is alle ruimte voor initiatieven; men voelt een gedeelde verantwoordelijkheid ten aanzien van het bedienen van de klanten; samen de kwaliteit hoog houden en samen werken aan successen; de klanten behoren tot het klein en grootbedrijf; actief in de zakelijke dienstverlening, maakindustrie, vastgoed en in innovatie (o.a. IT) en energietransitie markten; prachtige propositie voor een medior (of senior) advocaat die toe is aan een volgende stap; regio Utrecht INGEVULD

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures