Advocaat Commercieel Contractenrecht & Franchise | Ludwig & Van Dam INGEVULD

Advocaat-medewerker met circa 6-10 jaar ervaring; minder en meer zijn bespreekbaar; stevige ervaring met het brede verbintenissenrecht is cruciaal; precies jurist en civilist met een helicopterview (analytisch) en daardoor scherp op belangen, juridisch relevante regelgeving, feiten en emoties; enthousiast over het opkomen voor en afwegen van (vaak grote) commerciële belangen; inhoudelijk sterk maar ook een pragmatisch, redelijk no-nonsense en klantgericht adviseur; geboden wordt een hoogwaardige advies- en procespraktijk gericht op de retail branche; open deuren, teamwork; veeleisende klanten, complexe zaken; een uitstekende sfeer en een goed georganiseerd kantoor; gevestigd in een representatief pand op een inspirerende locatie; zeer gewaardeerde en kundige topspeler; regio Zuid Holland INGEVULD

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures