Counsel | financiering, zekerheden en contracten | Boozt24 | Amsterdam INGEVULD

General Counsel, ervaring in en kennis van financiering en zekerheden, nationaal en internationaal contractenrecht en insolventie. Inhoudelijk sterk maar pragmatisch in het maken van keuzes. Kan knopen snel doorhakken maar neemt ook de tijd voor de juiste afweging als de belangen daarom vragen. Zelfstandig en teamspeler. Sociaal en communicatief. Staat stevig in zijn of haar schoenen. Affiniteit met groei en innovatie. Opdrachtgever neemt door middel van factoring de facturering en het debiteurenbeheer van haar klanten over. De klanten hebben daardoor een hogere constante liquiditeit, kunnen hun eigen crediteuren sneller betalen en hebben een beter gevulde kas voor het doen van investeringen gericht op verdere groei. Door factoring wordt ook het risico van wanbetaling overgenomen. De factoring markt groeit en is een serieus en betrouwbaar alternatief voor bancaire financiering geworden. Opdrachtgever bestaat meer dan 10 jaar en heeft een geheel eigen en zeer solide software platform ontwikkeld waarop de dienstverlening draait. Ook op dit vlak liggen er mogelijkheden. De kern van de dienstverlening rust op 3 pijlers: transparantie, persoonlijk contact en snelheid. En dat alles in een moderne en professionele setting van een echt Fintech bedrijf. Locatie: Amsterdam. INGEVULD

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures