Risk & Compliance Officer | Nieuwe rol | Holla Legal & Tax INGEVULD

In deze nieuwe rol rapporteer je aan het bestuur, bestaande uit 2 Managing Partners en 1 Managing Director (Kantoordirecteur); de juiste kandidaat heeft tussen de 5 en 7 jaar werkervaring waarvan tenminste 2 tot 3 jaar in Risk & Compliance; opdrachtgever biedt met deze propositie een leuke en leerzame rol voor 3 tot 4 dagen per week die je zelf mede vorm kunt geven; een fijne sfeer binnen een informeel en collegiaal advocatenkantoor; de kandidaat heeft een opleiding op WO niveau, bij voorkeur rechten; ervaring als advocaat of bedrijfsjurist is een voordeel; inhoudelijk sterke vakman of vakvrouw; houdt overzicht en heeft oog voor detail; een communicatief sterke persoonlijkheid met gevoel voor verhoudingen en ervaring met stake holder management; goed georganiseerd; spin in het web; zichtbaar; proactief, besluitvaardig en resultaatgericht; top 25 advocatenkantoor; goed en modern georganiseerd; met een diverse en inclusieve cultuur; Den Bosch INGEVULD

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures