Ondernemend consultant | partner | Equrius – doeltreffend in search

Mooie propositie voor een researcher of W&S / search adviseur die meer en verder wil; graag een de stap naar consultant en op termijn naar partner wil maken; affiniteit of ervaring heeft met de legal markt; gewend is raadmanschap aan de dag te leggen; de kandidaat en opdrachtgever mee te nemen in het proces van verkenning; het leuk vindt om met commercie bezig te zijn en kansen ziet; een persoonlijke benadering heeft en staat voor kwaliteit van dienstverlening; de praktijk bestaat op dit moment voornamelijk uit het werven van advocaat medewerkers of partners, staffunctionarissen (bijv. Business Development of Risk & Compliance) en soms bedrijfsjuristen; Equrius heeft een gevestigde naam en een goed lopende, groeiende praktijk; de formule die we nastreven staat voor zelfstandigheid in gemeenschappelijkheid; er is een voorkeur voor mensen die in de regio Amsterdam – Den Haag – Utrecht woonachtig zijn; kom eens kennismaken! Informatie inwinnen kan bij Hans Voorhoeve op 06-14-525652.

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures