Ervaren Advocaat Huurrecht | Kienhuis Hoving | Enschede INGEVULD

Opdrachtgever komt graag via ons in gesprek met een advocaat huur- en vastgoedrecht met tenminste zo’n 6 jaar werkervaring; vooral huurrecht expertise en ervaring in de woningbouw voor beheerders en andere vastgoedpartijen is van belang; geboden wordt een stevige vastgoed sectie met een hoge mate van teamspirit; men treedt op voor aannemers, ontwikkelaars, investeerders en beheerders; inzake bouw en ontwikkeling, vastgoed transacties, huur en verhuur; het kantoor is recent vernieuwd; de praktijk groeit; de ondersteuning is professioneel; de cultuur is samenwerkend, hoge kwaliteit nastrevend, nuchter; een mooie propositie voor een advocaat die verder wil en toe is aan een volgende stap; Enschede; INGEVULD

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures