Advocaat commerciële adviespraktijk | Nexa Velo | Utrecht

Advocaat medewerker (4 tot 8 jaar werkervaring); meer ervaring mag; focus op de met name de commerciële adviespraktijk: contracten uitonderhandelen, transacties draaien en geschillen tussen aandeelhouders oplossen; het kantoor groeit en het is de bedoeling die groei de komende jaren door te zetten; 3 vennoten, 7 medewerkers en stagiaires; de sfeer is collegiaal en open en er is alle ruimte voor initiatieven; men voelt een gedeelde verantwoordelijkheid ten aanzien van het bedienen van de klanten; samen de kwaliteit hoog houden en samen werken aan successen; de klanten behoren tot het klein, midden en grootbedrijf; actief in de zakelijke dienstverlening, maakindustrie, vastgoed en in innovatie (o.a. IT) en energietransitie markten; prachtige propositie voor een medior (of senior) advocaat die toe is aan een volgende stap; die breed en afwisselend wil werken; daarbinnen focus aanbrengen kan zeker; Utrecht; Hans Voorhoeve 06-14-525652

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures