Advocaat Ondernemingsrecht | Nexa Velo | Utrecht

Inhoudelijke drive, dichtbij de klant, korte lijnen en samenwerken; deze opdrachtgever komt graag via ons in gesprek met een advocaat medewerker (4 tot 8 jaar werkervaring) breed ondernemingsrecht; het betreft vooral de commerciële adviespraktijk: contracten uitonderhandelen, transacties draaien en af en toe geschillen tussen aandeelhouders oplossen; binnen de praktijk liggen er meerdere mogelijkheden om je focus op te leggen; het kantoor groeit en het is de bedoeling die groei de komende jaren door te zetten; op dit moment bestaat het team uit 3 vennoten, 7 medewerkers en stagiaires; de sfeer is collegiaal en open en er is alle ruimte voor initiatieven; men voelt een gedeelde verantwoordelijkheid ten aanzien van het bedienen van de klanten; samen de kwaliteit hoog houden en samen werken aan successen; de klanten behoren tot het klein, midden en grootbedrijf; actief in de zakelijke dienstverlening, maakindustrie, vastgoed en in innovatie (o.a. IT) en energietransitie markten; prachtige propositie voor een medior (of senior) advocaat die toe is aan een volgende stap; die breed en afwisselend wil werken of juist meer focus wil aanbrengen; we staan het kantoor al vele jaren bij en kennen het dus goed; (vrijblijvend) informatie inwinnen kan bij Hans Voorhoeve 06-14-525652

Datum

Interesse in deze vacature?
Neem nu contact met ons op

Meer vacatures